Belföld

Legalább százan nézték végig tétlenül egy gyorsétteremnél, ahogy az elrabolt nő üvöltve kért segítséget

Kés volt nála végig, azt mondta, ha nem fekszem le vele, elvágja a torkom. Végig zokogtam az aktus közben, mondtam neki, hogy haza akarok menni

– mondta a Blikknek az a 24 éves nő, akit három héttel ezelőtt rabolt el férje, majd egy késsel azzal fenyegette, hogy megöli őt. A nő munkából tartott hazafelé, a férfi pedig otthonához közel várt rá, mivel már külön éltek.  A férfi előbb megölelte Brigit, majd megmarkolta a haját, felnyalábolta a lábait, aztán betuszkolta a kocsija csomagtartójába.

A nő hiába kiáltott segítségért. A férfi egy erőd területen leállította az autót, majd egy késsel a kezében halálosan megfenyegette és megerőszakolta a nőt. Ezt követően a férfi beültette maga mellé a nőt, aki egy gyorsétteremnél kiugrott az autóból és megpróbált elszökni, ám hiába kért üvöltve segítséget, egyetlen járókelő sem reagált. Közönyösen nézték, amint a férfi elkapja őt, visszarángatja az autóba, majd elszáguld vele.

Amikor a gyorsétteremnél segítségért kiabáltam, legalább százan voltak ott, mégsem jött oda senki. Visszaráncigált, majd hidegvérrel közölte velem, hogy „jobb is, ha megöllek, mert így is, úgy is börtönbe kerülök”

– idézte fel a történteket. A férfi végül egy élelmiszerboltba vitte be a nőt, aki hatalmas sebbel a fején az eladónőtől kért segítséget, majd a rendőrök kiérkezéséig a mosdóban bújt el.

A rendőrség a férfivel szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A férfi panasszal élt a gyanúsítás ellen, szerinte „békülős együttlét” történt, amibe a neje beleegyezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik