Belföld

Megerőszakolta a különélő nejét egy férfi, az elrabolt nő üvöltve kért segítséget egy gyorsétteremnél, de senki nem mozdult

police.hu
police.hu

Elfogtak egy férfit, aki autójába kényszerítette, késsel megöléssel fenyegette és megerőszakolta feleségét. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság  tájékoztatása szerint egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától július 12-én.

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába.

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. A férfi egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki a nőt, ahol kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta. A nő tiltakozott, sírt, de hiába. A férfi a történtek után a nőt beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára.

Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Az emberek végignézték, amint a férj elkapja őt, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Nem sokkal később egy bolti eladónő karolta fel az áldozatot, falusi üzletébe tért be vásárolni a férj és megfélemlített felesége. Az asszony a mellékhelyiségben tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett.

A férfi – miután elfogták – panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az azóta letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik