Belföld

Letépték a ruháját, majd fojtogattak és meg akartak erőszakolni egy idős baranyai nőt

Letartóztatta a Pécsi Járásbíróság azt a férfit, akt azzal gyanúsítanak, hogy összevert és meg akart erőszakolni egy idős asszonyt szombaton az egyik baranyai városban.

A Pécsi Törvényszék tájékoztatása szerint szexuális erőszak, testi sértés és kifosztás alapos gyanúja miatt rendelték el a férfi egy hónapos letartóztatását. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított férfi múlt szombaton, az esti órákban jelent meg a nő és annak élettársa ingatlanánál, ahol az udvaron szexuális cselekmény végzésére szólította fel az asszonyt.

Miután a nő ezt megtagadta, a férfi rángatni kezdte, többször megütötte, fojtogatta, ruháját letépte róla és közösülni próbált vele. Ez nem sikerült neki, ezért felhagyott a szándékával, a nőt a kertkapuhoz vonszolta, mobiltelefonját eltulajdonította, majd azt közölte az élettársával, hogy ebben az állapotban talált rá.

A nő a bántalmazás miatt arc- és agykoponyazúzódást szenvedett, közvetett agyi infarktus érte, és a bal oldala lebénult. A bíróság határozatát az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vette, így az végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik