Belföld

Karácsony odaszólt Dobrevnek és Jakabnak: Nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke

Reagált Karácsony Gergely arra, hogy hétfő koradélután visszalépett az előválasztási megmérettetéstől az MSZP-s Tóth Csaba.

A szocialista képviselő ezt azután tette, hogy előbb Karácsony, majd Jakab Péter is jelezte, nem tudja támogatni Tóthot. A főpolgármesternél az „utolsó csepp” a pohárban egy szövevényes ingatlanügy volt, amit Tóth ellenfele, Hadházy Ákos szellőztetett meg.

Kapcsolódó
Tóth Csaba: Nincs semmilyen eltitkolt vagyonom
Közleményt adott ki Tóth Csaba szocialista képviselő, amelyben Hadházy Ákos pénteken, a zuglói előválasztási vitában megfogalmazott vádjaira reagál.

Karácsony most ez írta a Facebook-on:

A saját etikai normáim világossá tétele Tóth Csaba esetében már hozzájárult a helyes döntés meghozatalához. Hátha más esetben is segít, ezért megismétlem: számomra nem elfogadható az offshore-ozás, és nincs mentség a náci karlendítésre. Nincs kettős mérce, nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke.

Karácsony posztja annak fényében is értelmezhető, hogy sem Dobrev Klára nem hátrált ki az offshore-ügybe keveredett, sem Jakab Péter a nehezen félreérthető módon, náci karlendítést produkáló jelöltje mögül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik