Belföld zöldövezet

Kertvárosi új lakások 33,5M Ft-tól BP-en (x)

Saját park, játszótér és boltok a közelben, mindezt távolabb a hatalmas forgalom zajától, mégis csak annyira messze, hogy ha kell, rövid időn belül a belvárosba érjünk, akár tömegközlekedéssel is.

Összegyűjtöttük az ujotthon.hu kínálatából azokat az újépítésű lakóparkokat, amik megfelelnek a fenti kritériumoknak, lássuk:

Sasad Resort Hilltop – Újbuda

A lakópark panorámás helyen fekszik Újbudán, Spanyolrét és Madárhegy találkozásánál. A csodálatos Budai hegyekre néző panoráma mellett nagy előnye, hogy percek alatt megközelíthető a Kelenföldi vasútállomás tömegközlekedéssel, de autóval nagyjából 5 perc alatt több hatalmas bevásárlóközpont elérhető az M1-M7 autópálya mellett.

A legkisebb lakások esetében sem kell lemondanunk a kertről, a 31 m2 alapterületű lakáshoz is több mint 50 m2 kert jár, ami már 35,3 millió Ft-ért elérhető.

Thermal Zugló 3 by Cordia

A pesti oldalon is találunk egy kertvárosi lakóparkot, Zuglóban. Az Örs vezér térhez közel, a Rákos-patak mentén épül az új ütem, a szomszédban a Paskál Gyógyfürdővel és egy sportközponttal. Kisebb, két szobás lakásoktól (már 41 millió Ft-ért kaphatunk egy 44 m2-es, kertkapcsolatos lakást) kezdve négy szobás, akár családi otthonnak is alkalmas lakások elérhetők még a kínálatban.

Metrodom Madarász38 lakópark

A Madarász Viktor utca körül az egész kerületre jellemző változások történtek az utóbbi években, folyamatosan épülnek az új lakóházak. Közel van a Váci út és a Gyöngyösi utcai metró megálló, így a közlekedéssel nem lehet gond, mégis csendesek az utcák. Az öt épületből álló lakópark egy közös, zárt kertet ölel körbe, ami kifejezetten gyerekek és családok igényeire szabva készül. Ha szeretnénk elcsípni még az utolsó megvásárolható lakások egyikét, akkor a legolcsóbban ezzel az 1 szobás, első emeleti erkélyes lakással tehetjük meg, 33,5 millió Ft az ára.

Terrace Residence 4

Újbuda szintén felkapott részén, Madárhegyen épül a Terrace Residence lakópark negyedik üteme. Már csak alig több mint tíz lakás eladó a 2020 végére elkészülő tömbben. A legolcsóbb elérhető lakás egy 2 szobás, 44 m2-es 44,2 millió Ft-ért. A lakáshoz közel 10 m2-es terasz és 20 m2-es kert is tartozik.

Nyugodt, zöld környezet fogad itt minket, a Ferenciek tere mégis 15 perc alatt megközelíthető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik