Belföld

„Örök fájdalmat viseljen a lelkén, úgy, ahogy én fogom halálomig” – mondta a Kőbányán megölt lány anyukája

Nem sokkal a 23. születésnapja előtt ölték meg azt a fiatal lányt, aki egy kőbányai kisboltban dolgozott eladóként. Ezt a meggyilkolt K. Kata édesanyja mondta az RTL Klubnak telefonon.

Mindennapos kapcsolat volt közöttünk, ő egy csodálatos, tehetséges nagyon életvidám lány volt. Együtt készültünk a nyaralásra is

– mondta az anyuka, aki megerősítette azt a korábbi információt, hogy Cs. Dániel azért mehetett fel a lányához az ominózus napon, hogy elvigye a nála maradt holmijait a szakítás után.

Katánál annak ellenére is ott maradt egy-két holmija, hogy mondtam neki, juttassa el hozzá és ne találkozzon vele. Valószínűleg naivan azt gondolta, hogy majd simán átadja neki. Szerintem ő nem is feltételezte, hogy bánthatja

– tette hozzá. Szilvia elmondása szerint egy önimádó, narcisztikus személyiség volt a gyilkossággal gyanúsított fiú. Kata azonban sosem mondott neki olyat, hogy kezet emelt volna rá korábban. Arra felvetésre, hogy mit kíván annak, aki elvette a lánya életét, így felelt:

Nekem örökké együtt kell élnem azzal, hogy ez a gyönyörű fiatal teremtés, az én kislányom az élete elején meghalt. Nem tudnék nagyobb büntetést csak azt, hogy ő is viseljen valami örök fájdalmat a lelkén úgy, ahogy én fogom a halálomig.

Nevelőapja szerint Kata feltétel nélkül hitt és bízott mindenkiben. A Blikknek azt mondta, többször figyelmeztették, hogy legyen egy kicsit óvatosabb, de sajnos nem hitt nekik.

Néhány hónapja jártak együtt, de Kata három hete szakított. Meg is beszéltük vele, hogy a zárat is lecseréli, nehogy valami baj történjen. Mi is csak most tudtuk meg, hogy a fiú telefonon többször megfenyegette. Egy biztos: iszonyú fájdalmakat kívánok Kata gyilkosának

– mondta a nevelőapa.

Cs. Dániel már úton volt Frankfurt felé, amikor egy plazánál elkapták. A férfi jelenleg átadási őrizetben van Németországban. Ha a gyilkossággal gyanúsított férfi hozzájárul az egyszerűsített átadáshoz, akkor két héten belül hazajöhet, ha viszont nem, akkor hónapokig is elhúzódhat a kiadatása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik