Belföld

Rács mögött tölti az ünnepeket Pásztor Anna zaklatója

Mint arról korábban már beszámoltunk, augusztus legelején koncert közben akarta megkéselni egy szlovák férfi az Anna & the Barbies frontemberét, Pásztor Annát. Időközben az is kiderült, hogy a férfi már egy ideje zaklatja az énekest, összesen 196 oldalnyi levelet írt neki és többször meg is fenyegette őt. A ferencvárosi nyomozók lezárták a nyomozást.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 40 éves szlovák állampolgár egy közösségi oldalon már februárjától zaklatta üzeneteivel egy magyar zenekar énekesnőjét. Az együttes ferencvárosi szórakozóhelyen tartott koncertjén, a biztonsági őrök figyeltek fel a gyanúsan viselkedő rajongóra, és ők értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök a férfit a helyszínen elfogták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Az ügyészség kérvényezte: P. Jozef letartóztatását újabb két hónappal hosszabbítsák meg. Megtudtuk, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró ezt el is rendelte. Így Pásztor Anna zaklatója biztos, hogy rács mögött tölti az ünnepeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik