Belföld

Brutális részleteket árult el az elmeorvosnak a Fertő-tavi gyilkos

Április közepén fej nélküli holttestet találtak a Fertő-tó nyugati partjainál, az osztrák Ruszt településtől nem messze, Soprontól mintegy 24 kilométerre. Később kiderült, az áldozat egy hajléktalan magyar nő volt, a gyilkosa pedig egy osztrák férfi, aki korábban is ölt már embert.

A Blikk most arról írt, a bécsi kannibál horrorisztikus részletességgel számolt be a gyilkosság éjszakájáról egy elmeorvosnak, aki kezelhetetlenként jellemezte a gyanúsítottat.

A 63 éves Alfred U. elárulta, miután végzett a lány feldarabolásával, a maradványokat szemeteszsákokban vitte a tóparti épülethez, ahol a vízbe szórta azokat. Később vette észre, hogy a lakásán még maradtak testrészek.

Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani

– emlékezett vissza a történtekre a kegyetlen férfi.

Dr. Fridman Róbert, az áldozat anyjának jogi képviselője a lapnak elmondta, folyamatosan tartja a kapcsolatot az osztrák hatóságokkal, de egyelőre ilyen fordulatról nem számoltak be.

Elképzelhető, hogy valóban megvan a vizsgálat eredménye, hiszen néhány héten belül megtörténhet a vádemelés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik