Belföld

Részletesen vallott a rendőröknek a Fertő-tóban talált nő gyilkosa

Legalább kétszeres gyilkos az az osztrák férfi, aki feldarabolta, majd a Fertő-tóba dobta egy prostituált holttestét – írja a Bors. A lap azt írja, a gyanúsított részletesen bevallotta a gyilkolási módszerét.

Az osztrák államügyészség közölte, azonosították az áldozatot, aki vélhetően szlovák vagy cseh származású, Bécsben dolgozó szexmunkás. A gyilkosság gyanúsítottja osztrák állampolgár.

Az osztrák Krone.at úgy tudja, a bécsi férfi drogdílerként keresett pénzt és az áldozat kuncsaftja volt. A nőt a bécsi Westbanhoff pályaudvaron szedte fel visszajáró vendégként többször is.

A férfi azt vallotta, hogy a gyilkosság napján a nádasba vonszolta áldozatát, előbb halára szúrta, majd egy fűrésszel feldarabolta.

Bevallotta azt is, hogy nem a lány volt az első áldozata, korábban egy férfival is végzett, akit fejszével darabolt fel.

A megcsonkított (a végtagok és fej nélküli) holttestet két hete találták meg a Fertő-tó nádasában. A hatóságok kezdetben azt feltételezték, hogy VV Fanni lehet az áldozat, majd később az is elterjedt, hogy a darnózseli hentes feleségét találtak meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik