Videó

Nem sikerült számlát kapnunk a NAV-elnök hazai pályáján

Számlaadás nélkül árusították az üdítőket és a szeszes italokat a mezőkövesdi stadionban Tállai András NAV-elnök csapatának szombati NB1-es meccsén.

A 24.hu videofelvételeken rögzítette, hogy, a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában a Paks elleni találkozón mind a stadion külső vendéglátóegységében, mind a stadionon belüli büfében zavartalanul zajlott a hatósági szabályok kijátszása. Az egyik felvétel tanulsága szerint a nézőtéri elárusítóhelyen még csak be sem kapcsolták a NAV-hoz – elvileg – bekötött pénztárgépet.

Egy helyi drukker elmondása szerint a csapat otthoni meccsein rendszeres, hogy ilyen lazán kezelik az előírásokat, ő szinte sohasem kapott még számlát a vásárlásai után. Ezt tapasztaltuk mi is.

Mezőkövesd Tállai András, fideszes országgyűlési képviselő birodalma, aki nemrég még azt is el tudta érni, hogy a Mol lejjebb vigye a város határában álló kútjánál az üzemanyag árát.

Tállai András vezeti a sportklubot, ám közben egyszemélyben ő az adóügyekért felelős miniszterhelyettes, és a NAV vezetője is.

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik