Választási csalás Zuglóban, egyik ívről a másikra másolták az aláírásokat

Azuglói választási zuglói választási bizottság mai ülésén elutasította Lévai Katalin képviselőjelöltként való nyilvántartásba vételét.
Kapcsolódó cikkek

Tegnap megírtuk, vizsgálat indult Lévai Katalin volt MSZP-s esélyegyenlőségi miniszter új mozgalmának, a Lendülettel Magyarországért! pártnak ajánlásai miatt, mert a politikus által leadott több mint 600 ajánlás között a többihez képest magas a duplikációk, a kettős aláírások száma.

Szávay István, a Jobbik zuglói országgyűlési képviselőjelöltje csütörtökön a Facebookon arról írt, a zuglói választási bizottság mai ülésén elutasította Lévai képviselőjelöltként való nyilvántartásba vételét.

Ráadásul elképesztően ostobán és feltűnően csaltak. Több ajánlóívük egy az egyben megegyezett a Jelen Tamás fideszes jelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel, a sorrend is azonos volt, ami nyilvánvalóan teljesen életszerűtlen!

– fogalmazott Szávay.

Mint fogalmazott, a zuglói Fidesz és annak képviselőjelöltje visszaélt a választók bizalmával, az őket támogató polgárok adatait átadták Lévai Katalinnak, az aláírásokat pedig odahamisították, hogy így segítsék – az ellenzéki szavazatok megoszlásában reménykedve – az egykori MSZP-s miniszter indulását a választásokon.

Orbán Viktor bukás felé tántorgó pártjának semmi sem drága, hogy hatalmát megőrizze, még az őket támogató és bennük bízó polgárok elárulására és a személyes adataikkal való üzérkedésre is képesek

– írta.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila