Belföld

VV Fanni – Nem mond semmit a nyomozóknak az elfogott férfi

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )

Többször kihallgatták már, de továbbra sem működik együtt a rendőrökkel az a férfi, akit VV Fanni eltűnése kapcsán emberöléssel gyanúsítottak meg majd helyeztek előzetes letartóztatásba. Nem tagad, de nem hajlandó elárulni, hogy mit tett a lánnyal és hová rejtette a holttestét – értesült a 24.hu.

A felhívás, miszerint a Való Világ egykori játékosát eltűntként körözik, továbbra is megtalálható a rendőrség oldalán.

Fanni valamivel több, mint két hete tűnt el saját lakásából, ahol a legtöbb dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség végül egy férfit őrizetbe vett – akkor még – személyi szabadság megsértése miatt.  A lányt november végén a Borsnak sikerült elérnie. Fanni akkor azt mondta, Németországban tartózkodik.

A Blikk számolt be arról hétfő este, hogy a valóságshow egykori játékosa meghalt. A 24.hu ezután úgy értesült, az esettel kapcsolatban felmerült a bűncselekmény gyanúja. Később a rendőrség a Borsnak erősítette meg, hogy emberölés miatt nyomoznak.  A lány anyja azt nyilatkozta korábban az RTL Híradónak, hogy a rendőrök azt mondták neki, 99 százalék, hogy Fanni már nincs életben.

A férfit – aki előzetes letartóztatásban van emberolés miatt – biztonsági kamerák vették fel az áldozat otthona előtt. A felvétel alapján feltehetően egy élettelen testet cipelt és betette az autójába, amit a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételein Dunaújvárosig követtek. A  járműben állítólag vérnyomokat is találtak.

A gyanúsított kulcsi evezősklub egyik vezetője volt. Az RTL Klub Híradójának a helyiek nem akartak nyilatkozni, de kamerán kívül többen azt mondták: erőszakos és pökhendi volt, ritkán látták, de ha megjelent, mindig összeveszett valakivel. A klub másik vezetője azt mondta: ő sem tudja, miből élt elnöktársa, csak annyit látott, hogy mindig drága autókkal érkezett. Nemrég adónyomozók is keresték őket, a klub gazdálkodásáról kértek papírokat.

(Kiemelt fotó: RTL2 Sajtóklub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik