Belföld

VV Fanni – Felmerült, hogy bűncselekmény történt

VV Fanni (vv fanni)
VV Fanni (vv fanni)

A rendőrség egyelőre nem ad tájékoztatást VV Fanni ügyében.  A Blikk számolt be arról hétfő este, hogy a valóságshow egykori játékosa meghalt. A 24.hu úgy tudja, a lap értesülése a jelenlegi adatok szerint igaz, ráadásul az esettel kapcsolatban felmerült a bűncselekmény gyanúja is. A felhívás viszont, miszerint a lányt eltűntként körözik, továbbra is megtalálható a rendőrség oldalán.

A rendőrség megkeresésünkre a következőket írta:

A büntetőeljárás nem nyilvános, a sajtó hasábjain folyó tevékenység. A nyomozati és a büntetőeljárás egyéb szakaszaiban a sajtónak adandó tájékoztatás rendjét a büntetőeljárási törvény rögzíti és arra szigorú szabályokat határoz meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy folyamatban lévő nyomozásban végrehajtott és tervezett eljárási cselekményekről, a kihallgatások tartalmáról, valamint a nyomozás egyéb részleteiről eddig sem számolt be a sajtóban és ezt a gyakorlatot a jövőben is követni fogja.  Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyomozásra vonatkozó közérdekű információkat, amelyek a nyomozás érdekeit nem sértik időben közöltük a sajtóval, így a korábban elmondottakon felül egyéb tájékoztatást nem kívánunk adni.

Az egykori Való Világ játékos két hete tűnt el saját lakásából, ahol a legtöbb dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség végül egy férfit őrizetbe vett személyi szabadság megsértése miatt.  A lányt november végén a Borsnak sikerült elérnie. Fanni akkor azt mondta, Németországban tartózkodik.

Kiemelt kép: RTL2 Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik