Szórakozás

Blikk: VV Fannit továbbra is eltűnt személyként kezelik

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
Letartóztatták a kulcsi evezősklub egyik vezetőjét, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak. A férfi autójában állítólag vérnyomokat is találtak, illetve videó készült erről, ahogy egy élettelen testet cipel ki az áldozat lakásából. Enne ellenére eddig nem tett beismerő vallomást a férfi.
Erőszakos embernek ismerték Kulcson Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát
Biztonsági kamerák vették fel, hogy egy élettelen testet cipel ki a nő otthonából.

Novozánszki Fanni vélt gyilkosát november 27-én vették előzetes letartóztatásba, először személyi korlátozás, majd emberölés vádjával.

Többször vissza is kérdeztem, jól hallom-e, amikor azt mondták, hogy már nem élő testet keresnek a nyomozók. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez velünk történik. Nem értem, hogy kinek árthatott ez a csodás kislány.

mondta a Blikknek a lány édesanyja.

Amíg nincs meg a holttest, és a vádlott sem ismeri be tettét, addig eltűnt személy után nyomoz a rendőrség, bár gyakorlatilag már nincs remény arra, hogy élve találják meg a lányt.

Szeretném őt hazahozni. Bár egy kicsit még hiszek abban, hogy ez csak egy rossz álom, és egyszer szólnak, hogy tévedtünk, Fanni jól van, és hazamehet. Ha nem így lesz, akkor szeretném elhamvasztatni a testét, hogy itthon legyen velem. Ültetek majd neki vörös rózsát, az volt a kedvence.

A Blikk úgy tudja, hogy csak csel volt a lány ruháinak összepakolása, a rendőrséget akarták félrevezetni így. Több egymásnak ellentmondó nyom is van, például hogy a félrevezető trükk ellenére a villanyt égve hagyták a lakásban, illetve a lány kutyái is ott maradtak.

Emellett a Blikk információi szerint  a lány már 20-án, eltűnése napján életét veszthette, ennek ellenére a Bors még beszélt vele telefonon, és bár az édesanya szerint nem az ő lányának a hangját hallotta, VV Fanni hangjaként azonosították be a felvételt.

Kiemelt kép: (c) RTL2 Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik