Szórakozás

Megtalálták VV Fannit

VV Fanni (vv fanni, )
VV Fanni (vv fanni, )
Jelenleg Németországban tartózkodik az egy hete eltűnt lány. Azt senki nem tudja, hogyan került oda, de a Bors szerkesztőségének sikerült elérnie a lányt.

Fanni elmondása szerint Hessen tartományban, Rüsselsheimben tartózkodik. A Bors hangfelvételt is készített a beszélgetésről, melyet megmutattak a lány édesanyjának. Először azt mondta a hölgy, hogy ez nem az ő lányának a hangja, de összehasonlították egy másik hangfelvétellel, és kiderült, hogy mégiscsak Fanni hangja az.

Pont ma van egy hete, hogy beszéltem vele, azóta semmit nem tudok róla. Az a furcsa, hogy ha önszántából ment volna el, biztos rábízta volna valakire a kiskutyáit. Az állatok most az exénél vannak, Renátónál. Fanni idén nyáron gyökeresen megváltozott. Azelőtt mindig beszámolt, hol és kivel van, de aztán belépett az életébe egy idegen nő. Attól kezdve rejtélyes lett, mindig sablon dumákkal állt elő. Ismerem őt, nem csinált volna ilyet, ha rajta múlna.

– mondta az édesanya.

Ráadásul tegnap egy ismeretlen számról valaki felhívta Fanni édesanyját, hogy megtudja, hol van, és kik vannak körülötte. A Bors munkatársának adta ki magát, de valójában nem tudni, hogy ki volt.

Kiemelt kép: (c) RTL2 Sajtóklub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik