Belföld

A Fidesz szerint werberi hazugság, hogy vak művészt téptek meg az aktivistái

A kormánypárt indulatosan ekézi az LMP-t közleményében.

Korábban a Reflektor nyomán megírtuk: a nemzeti konzultációval házaló nyugdíjas nők téptek meg egy idős, vak művészt Óbudán, mert nem volt vevő a sorosozó kérdőívükre. Az Indexnek az érintett, Weszely Ernő is megerősítette a történteket.

Ennek ellenére a Fidesz tagadja, hogy ez megtörtént volna, azt írják: „Az LMP által foglalkoztatott Ron Werber gyűlöletgyára álhírekkel támadja a nemzeti konzultációt.” A kormánypárt szerint önkénteseik határozottan cáfolják a vádakat, elmondásuk szerint békés beszélgetést folytattak a köztiszteletben álló művésszel.

„Az incidenst tehát a már minden bizonnyal Ron Werber befolyása alatt álló LMP-s média találta ki és az álhírt az a Weszely Zsuzsa közölte nyílt levélben az oldallal, aki az LMP fizetett kommunikációs tanácsadója” – így a Fidesz közleménye, ami azzal zárul, hogy a kormánypárt szerint „Szél Bernadett maga is Soros katonája, korábban a Soros által pénzelt migránspárti szervezeteknek dolgozott”.

Mint korábban megírtuk, Orbán Viktor a szélsőséges Kuruc.info egy régi cikke alapján vádolta meg az LMP miniszterelnök-jelöltjét „sorosista együttműködéssel”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik