Belföld

TV2: “Nem egy használt Trabantot adtak el”

Kaufmann Balázs
Koczka Máté
Kaufmann BalázsKoczka Máté

2015. 10. 16. 01:31

Csütörtök este robbant a hír, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Megapolis Media Zrt. közölte: Andy Vajna nem vehette meg a TV2-t, mert kedd óta már az övék. A cég azt írta, hogy ők vették meg a csatornát birtokló TV2 Media Group Holdings Kft. 100 százalékos üzletrészét október 13-án. Yvonne Perla Dederick és Simon Zsolt János ügyvezetők a Megapolis Media Zrt. hozzájárulása nélkül adták el a csatornát Vajnának, ezért azonnali hatállyal kirúgták őket.

A tévécsatorna este közleményt adott ki, melyben az áll: a Vajna érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. “a mai napon adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100%-os üzletrésze és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100%-át megtestesítő részvényei megszerzéséről”. A szerződést az eladó TV2 Media Group Holdings Kft. és a CEE Broadcasting Holding Kft. nevében törvényes képvsielői irták alá. “A Magyar Broadcasting Co. Kft. így a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited üzletrészének tulajdonjogát per-, teher- és igénymentesen, érvényes szerződés alapján szerzi meg”, zárul a rövid közlemény.

Videónk a TV2 tizennyolcadik születésnapi buliján készült.

vissza a címlapra

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.