Belföld

Nem hivatalosan nem volt pénz a tüdőklinikán, egy dolgozó tette ki a papírt

Kikerült egy kép az internetre, amin azt kérik, inkább tekintsenek el az ambulánslapoktól, mert nem kaptak pénzt nyomtatni.

Az alábbi kép került ki nemrég a Facebookra.

 

Ezzel a megjegyzéssel:

“Odáig juttatták e neves egészségügyi intézményt mely Budán található Semmelweis Orvostudományi Egyetemen tüdőklinika . Ilyen kéréssel fordulnak a betegeikhez .hogy és tessék figyelmesen olvasni . Az aláíró orvos nevét szándékosan lehagytam !!!”

A képpel kapcsolatban írtunk az egyetemnek is. Azt válaszolták, hogy körbejártak a klinika területén, de nem találták meg a feliratot. Biztos, hogy nem hivatalos üzenet volt, mert most is van nyomtatópapír a klinikán. Hivatalos válaszban ezt írták:

A Semmelweis Egyetemen nincs olyan központi utasítás, mely korlátozná az ambulánslapok és zárójelentések kiadásához szükséges nyomtatópapír-használatot. Az interneten is látható tájékoztatót a Pulmonológiai Klinika egyik munkatársahelyezte ki, saját döntése alapján. A klinikán belül az orvosi szoba számára biztosították a szükséges nyomtatópapírt, így a Pulmonológiai Klinika minden betege kézhez kapja az ambulánslapokat és zárójelentéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik