Belföld

Vallomást tett Kulcsár Attila

Vallomást tett Kulcsár Attila, a K&H Equities többmilliárdos sikkasztással gyanúsított volt brókere szerdán délelőtt. "Az ügyben érdemi változás nem történt" - mondta Zámbó Gyula ügyvéd, hozzátéve, hogy a kihallgatás mintegy egyórás volt.

Kulcsár Attila szerdán a Fővárosi Főügyészségen tett vallomást. A jogi képviselő a részletekről nem kívánt nyilatkozni az épület előtt várakozó újságíróknak, csak annyit közölt, hogy Kulcsár Attilát pénteken ismét kihallgatják az ügyészségen.

A rendőrség nem ellenzi, hogy Kulcsár Attilát az ügyészségen hallgatják ki; az Országos Rendőr-főkapitányság szerdán sajtótájékoztatón ismertette a K and H Bank brókercégénél történt sikkasztás és pénzmosás ügyében folyó nyomozás eredményeit.

A gyanúsítottat egy rabszállító rendőrségi furgon vitte 9 óra 45 perckor az V. kerületi Akadémia utcai épület főbejáratához, ahol fotóriporterek és tévéoperatőrök rohanták meg a járművet. A gépkocsi ezért tovább hajtott, és egy garázskapun bement az épületbe, így Kulcsár Attila nem volt látható a sajtó számára. Ügyvédje, Zámbó Gyula kisebb várakozás után a főbejáraton jutott be az épületbe.

Dobos Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője korábban közölte az MTI-vel: “Kulcsár Attila írásban kérte, hogy a rendőrség helyett az ügyészségen tehessen vallomást, az ügyészi kihallgatást délelőtt foganatosítjuk”. Hozzátette: a Fővárosi Főügyészségen a kiemelt ügyek osztálya hallgatja ki a volt brókert, aki eddig még nem tett vallomást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik