Advent

Kiverte a biztosítékot a helyi lakosoknál Woodstock karácsonyfája

Az interneten vírusként járta be a fél világot a Woodstockban felállított városi karácsonyfa híre és fotója, az ugyanis sok mindenhez hasonlított, de egy megszokott fenyőfa formájához egyáltalán nem.

A sérült, furcsa alakú fát gyorsan kikezdték a közösségi médiában görbe törzse és megrongálódott ágai miatt. A helyiek nem a fényfüzérek és a karácsonyi díszek szépségéről beszéltek, hanem a többség számára szörnyű látványról.

A beteg fa sokaknál kiverte a biztosítékot: voltak, akik egy kannabisz gumóhoz, amőbához vagy éppen molygubóhoz hasonlították.

Akadt azonban olyan vélemény is, ami szerint nyilvánvaló, hogy valami nagyon nincs rendben a fával, de ez lehetne az, ami Woodstockot Woodstockká teszi.

A közterületi karbantartók megpróbálták „megjavítani”, de hiába helyeztek rá új ágakat és fényeket, a csúf formát nem tudták eltüntetni. A város vezetői közben rájöttek, hogy rossz fát szállítottak hozzájuk, így visszamentek a farmra, hogy megkeressék azt, amelyet igazán akartak.

Ezt meg is találták, s némi megnyugvásként a furcsa formájú fát egy örökzöldre cserélték, ami illik ahhoz, amit a legtöbben egy karácsonyfától várnak.

A kisváros az Amerikai Egyesült Államokban, New York államban fekszik. Woodstock nevének hallatán alighanem mindenkinek az 1969-es fesztivál jut az eszébe, de tudni kell, hogy azt nem itt, hanem innen majd 100 kilométerre, Bethel városában rendezték meg. (Via)

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik