Advent

Indulhat a roham az IKEA fenyőfáiért

Getty Images
Getty Images

Meghirdette a magyarországi IKEA áruház a nagy akcióját, melynek keretén belül 9990 forintért juthatnak hozzá fenyőfához a szemfüles vásárlók, írja a Portfolio.

A svéd bútoráruházban november 30-tól, vagyis jövő csütörtöktől lesznek kaphatóak a fenyőfák. A korábbi években nem egyszer előfordult, kígyóztak a sorok a fákért.

A lap cikke szerint az IKEA ajánlata azért is különleges, mert az ár vélhetően idén is mérettől független lesz. Így azok a vásáyrlók, akik nagyobb karácsonyfában gondolkodnak, idén akár jelentősebb összeget is spórolhatnak, ha az utcai árusok helyett a svéd bútoráruház 9990 forintos ajánlatát választják.

Az IKEA ugyan nem közölte, hogy pontosan milyen fenyőfákat lehet majd megvásárolni, de a korábbi tapasztalatok alapján várhatóan idén is Nordmann fenyőket árulnak majd.

A cikk szerint idén a Nordmann fenyőfák méterára 9-10 ezer forint között mozog majd, míg az ezüst-és lucfenyők esetében 5-6 ezer, illetve 3-4 ezer forinttal kell kalkulálnunk méterenként. Megjegyezték ugyanakkor, hogy az IKEA tavaly még 8990 forintért kínált a fenyőfáit.

Kapcsolódó
A karácsonyfák is a szemétégetőben végzik
Fotósunk végigkövette az utcáról összegyűjtött karácsonyfák sorsát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik