Advent

Eltűntek az édességek a bejárat elől, a biztonsági kamera buktatta le a szokatlan tolvajt

Milyen szívtelen tolvaj az, aki a karácsony előtt megfeszített tempóval dolgozó futárok számára ajándéknak kikészített édességeket elviszi a bejárati ajtó elől? Ezt a kérdést tette fel magának egy család az amerikai Illinois államban, miután több csokoládénak is nyoma veszett a ház előtt kihelyezett kosárból, írja a Mirror.

Ugyan tényleg csak néhány szelet csokiról volt szó, az eset olyannyira felzaklatta a megkárosított anyát és lányát, hogy visszanézték a biztonsági kamera felvételeit, és nem hittek a szemüknek.

A két nő azért sem értette, mi történik, mert a napokban nem érkezett hozzájuk csomag, tehát biztosan nem a futároknál landoltak az édességek.

A videón, amit később a TikTokra is feltöltöttek, az látszik, hogy a tolvaj valójában egy mókus, aki hihetetlen bátorsággal lopja el az édességeket és már néhány másodperccel azután akcióba lendül, hogy az emberek bevonulnak az otthonukba.

Szívtelen betörőkről tehát szó nincs a szeretet ünnepének közeledtével, csak egy ártatlan éhes mókusról.

@jennaelghatitwe had quite the laugh after checking the ring app #fyp #snickersfixtheworld♬ sonido original – jennaelghatit

Kapcsolódó
Vett egy ajándékot az unokájának, sokkot kapott, amikor kipróbálta
A táncoló kaktusz énekel, csak a nagymama nem pont ilyen dalszövegre számított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik