Foci

Messi úgy lőtt kettőt, hogy kihagyott egy büntetőt

A Barcelona labdarúgócsapata egyedüliként hajthatott arra a spanyol bajnokság 4. fordulójában, hogy továbbra is hibátlan legyen mérlege. Luis Enrique együttese ugyanakkor meglepően pontatlan volt az első félidőben, már ami a befejezéseket illeti, így nem csoda, hogy 0-0 volt az állás a félidőben.

A második játékrész kezdetén aztán jött Bartra, aki megtörte a barcelonai gólcsendet, majd Neymar tette sínre a mérkőzést egy szerencsés találattal – mindketten sérült csapattársuk, Rafinha mezével ünnepeltek. Nem sokkal később aztán Messi varrt be a léc alá kíméletlenül egy büntetőt, így gyakorlatilag a 61. percre el is döntötte a meccset a Barca.

Casadeus révén ugyan még szépített a Levante, illetve Messi kihagyott egy büntetőt, majd lőtt egy akciógólt. Teljesen megérdemelten és nagyon simán nyerte meg ezt a mérkőzést a Barcelona, amely így két ponttal vezet a Real Madrid, Villarreal, Celta Vigo hármas előtt.

A Sporting Gijón 3-2-re nyert a Deportivo La Coruna vendégeként, a Villarreal az Athletic Bilbaót verte 3-1-re, míg a Rayo Vallecano az újonc Las Palmas otthonában győzött 1-0-ra, így jelenleg a Sevilla a sereghajtó – ezt sem gondoltuk volna.

Eredmények – La liga, 4. forduló

Barcelona – Levante 4-1 (0-0)
Gólszerzők: Bartra (50.), Neymar (56.), Messi (61. – 11-esből, 90.) illetve Casadeus (66.)

Villarreal – Athletic Bilbao 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Bruno (43. – 11-esből), Mario (67.), Baptistao (80.) illetve Aduriz (90+2.)

Deportivo La Coruna – Sporting Gijón 2-3 (2-3)
Gólszerzők: Juanfran (16.), Alberto (28.) illetve Sanabria (4., 8.), Menendez (34.)

Las Palmas – Rayo Vallecano 0-1 (0-1)
Gólszerző: Guerra (42.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik