Foci

Képtelen nyerni a bajnokságban a Sevilla

Az Európa Liga-győztes andalúz focicsapat negyedik bajnokiján sem tudott győzni. Sőt, a Sevilla ezúttal hazai környezetben kikapott a Celta Vigótól.

A vendég Celta remek rajtot vett a spanyol labdarúgó-bajnokságban, az eső három bajnokijából kettőt megnyert, egyszer pedig ikszelt, így némi meglepetésre ott van az élmezőnyben. Vasárnap ebédidőben is jól kezdtek a vigóiak Sevillában, előbb Nolito, majd Wass használta ki a hazai védelem gyengélkedését, így szűk fél óra után már 0-2 virított az eredményjelzőn.

A második játékrész kezdetén a csereként a szünetben pályára küldött Llorente révén szépített a Sevilla, a spanyol csatár fejjel vette be a vendégek kapuját. A folytatásban a Sevilla dominálta a meccset, bár Iago Aspas is végleg eldönthette volna a meccset.

Llorente gólja után még bizakodhatott a Sevilla:

Mivel nem változott az eredmény, a Celta Vigo mind a három pontot elvitte Sevillából. Az andalúzok négy fordulót követően két-két döntetlent és vereséget tudnak felmutatni, így a 19. helyen állnak, sőt, visszacsúszhatnak a tabella végére, ha a Vallecano nyerni tud.

Eredmény – La Liga, 4. forduló

Sevilla – Celta Vigo 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Llorente (53.) illetve Nolito (15.), Wass (26.)
Piros lap: Jonny (90+1.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik