Élet-Stílus

MU: Vidics hosszabbított

A szerb válogatott Nemanja Vidics meghosszabbította a szerződését jelenlegi klubjával, az angol bajnok Manchester United csapatával - 2012-ig marad az Old Traffordon.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 26 éves szerb válogatott védő szerződése csak 2010-ben járt volna le, ám már most hosszabbított – a megállapodás értelmében 2012-ig marad az angol bajnok szolgálatában.

Nemanja Vidics 2006 januárjában – hétmillió font ellenében – az orosz Szpartak Moszkva csapatától igazolt a Manchester Unitedhez. Teljesítménye eleinte nem volt túl meggyőző, ám ma már kihagyhatatlan a kezdőcsapatból.

„Nemanja hasznos tagja a csapatunknak, Rio Ferdinanddal nagyon jól megértik egymást, a védőkettősnek komoly érdemei vannak abban, hogy tavaly bajnokok lettünk” – magyarázta Sir Alex Ferguson. Az Old Traffordon 21 éve regnáló skót edző ehhez hozzátette: Vidics igen népszerű a Manchester Unitednél, a játékosok mellett a klub személyzete is nagyon kedveli a 189 centiméterre nőtt szerb bekket.

„Nagy kiváltság ennek a klubnak a tagja lenni, remélem, további trófeákhoz tudom majd segíteni a Manchestert” – nyilatkozta Vidics.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik