Nagyvilág

Pucéran szalutálnak Harry hercegért

Pucér Szalutálás (harry herceg, )
Pucér Szalutálás (harry herceg, )

Több ezren tettek közzé magukról majdnem mindent megmutató meztelen fotókat az interneten, hogy így támogassák a brit herceget, akiről pucér fotók kerültek nyilvánosságra.

„Támogassa Harry herceget egy pucér szalutálással!”. Ezzel a címmel indított egy csoportot a Facebook közösségi oldalon néhány egykori és még szolgálatban lévő brit katona, arra biztatva bajtársaikat, hogy tegyenek közzé magukról pucér fotókat, „a nemzet legnépszerűbb királyi sarjának támogatására”.

Az oldal indítói nem számítottak túl nagy érdeklődésre. Azt gondolták, százan sem lesznek. Ehhez képest alig pár nap alatt több mint húszezer tagja lett a csoportnak, és az oldalt elárasztották a meztelenül szalutáló férfiakat és nőket mutató felvételek, amelyek a sajtóba is bekerültek. Bár az oldal már mindenki számára elérhető, a képek többségét katonák küldték be, nemi szerveiket mi mással, mint fegyverükkel takarva. Az oldal készítői ugyanis odafigyeltek arra, hogy kényes testrészek mutogatását ne engedélyezzék.

A brit bulvárlapokban vad bulijai miatt sokszor szereplő Harry herceg egy Las Vegasban eltöltött éjszaka miatt került bajba. A mulatság ugyanis tömeges meztelenkedésbe csapott át az est végére, és a ruhátlanul pózoló hercegről készült fotók bejárták a világhálót. Nagyanyja, II. Erzsébet királynő állítólag őrjöngött, a média szétszedte, és még egyedül is maradt. Barátnője, Cressida Bonas ugyanis nem hajlandó megbocsátani, hogy ruhátlan lányokat ölelgetett.

A britek azonban nem neheztelnek a pucérkodó hercegre – derült ki a The Sunday Times című brit lap felméréséből. A válaszadók háromnegyedének az incidens ellenére is pozitív véleménye van a brit trón 27 éves, harmadik számú várományosáról. Kétharmaduk teljesen elfogadhatónak tartja az egyedülálló fiatalember viselkedését egy magánnyaraláson. 61 százalékuknak pedig  nem tetszik, hogy a The Sun közölte az interneten keringő meztelen fotókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik