Élet-Stílus

Itt meztelenkedett Harry herceg

hotel (hotel )
hotel (hotel )

II. Erzsébet brit királynő unokája Las Vegas egyik legdrágább szállodáját, az Encore Wynn Hotelt választotta egy kis kikapcsolódásra a barátaival. A VIP lakosztály nemcsak biliárdteremmel van felszerelve, hanem hatalmas LCD képernyővel is.

A kétmilliós kaszinóváros egyik legdrágább szállodájában bulizott bő egy hete a hercegi sarj, akiről kompromittáló felvételek kerültek ki onnan a médiába. Harry herceg a 197 méter magas Encore Wynn Hotel kétszintes, három hálószobás VIP-lakosztálya mellett döntött, amikor a barátaival egy görbe estét akart csapni. Az ötcsillagos szállodában a herceg és barátai által kivett lakosztály ára egy éjszakára 4750 fontra (átszámítva 1,6 millió forintra) rúg.

A grandiózus hotelszobát – amelynek a mérete hétszerese egy átlagos brit háznak – a padlótól a mennyezetig ablakok uralják, ahonnan szinte az egész kaszinóvárost be lehet látni. A spa-helyiséggel, billiárdszobával, hatalmas nappalival, modern étkezővel, saját bárral felszerelt lakosztályban kapták lencsevégre pucéran a brit királynő unokáját egy szintén ruhátlan fiatal nő társaságában.

Valamennyi hálószoba saját tévével van felszerelve, valamint érintőképernyővel vezérelt függönnyel és világítással. Ami pedig a hálókhoz tartozó fürdőszobákat illeti, masszázs zuhanyfülke és mélyített kád gondoskodik a felfrissülésről.

A billiárdszobában – ahol az ominózus felvételek készültek – a falat egy hatalmas LCD képernyő borítja, azaz a helyiség mozizásra is kiválóan alkalmas.

A 2008-ban átadott luxusszálloda felépítése egyébként 1,5 milliárd fontba került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik