Szórakozás

Gelencsér Tímea: Napi téma közöttünk a gyerekvállalás, arról ábrándozunk, hogy ikreink lesznek

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Meg is van az esélyük az ikrekre.

Gelencsér Tímea tavaly egy közös képpel jelentette be az Instagramon, hogy egy ideje boldog párkapcsolatban él. Pár nappal később egy lapnak azt nyilatkozta, egy nagybetűs férfit keresett, pont ezért nem is a saját korosztályában keresgélt.  A 2016-os Miss World Hungary győztese azóta már együtt is él vállalkozó párjával, és már a családalapítás is gyakori téma közöttük, erről a Blikknek mesélt.

Nem az elkövetkező egy évben, de a közeljövőben szeretnék édesanyává válni. Addig pedig az unokahúgomon gyakorolok. Szeretek vele lenni, játszani, de tudom, hogy egy saját gyermek 24 órás feladat, ami sok aggódással és óriási felelősséggel jár. Erre meg kell érni, és amíg én ennyire pörgős életet folytatok, építem a karrieremet, nem tudnám ezt csinálni. Nekem egyébként a család mindig is fontosabb volt a karriernél, de az teljesen más, amikor az ember életébe jön egy gyermek, aki onnantól fogva önmagánál is fontosabb lesz. Ehhez még nekem kell néhány év

– mondta el a műsorvezető, majd arról is beszélt, úgy érzi, megtalálta a tökéletes partnert a gyerekválalláshoz.

Napi téma közöttünk Matyival a gyermekvállalás, sőt, mindig arról ábrándozunk, hogy ikreink lesznek. Van rá esély, mert anyukám is iker. Két gyermekben gondolkodunk, én először lányokat szerettem volna, a párom viszont meggyőzött, hogy legyen fiú aztán lány, de persze, ezek csak elképzelések, majd az élet úgyis elrendezi, ha eljön az ideje.

Gelencsér jelenleg még a karrierépítésre koncentrál, ami érdekében idén csatornát váltott, és immár az RTL-nél dolgozik. Mint mondta, több éve ért már benne ez a gondolat, mert szeretett volna műsorvezetőként nagyobb lehetőséget kapni, mint az online műsorok.

„Türelmesen vártam, hátha eljön majd az én időm is, de a TV2-nél negyedszerre csináltam volna ugyanazt. Tényleg nagyon szerettem a Dacing with the Starsot, jól éreztem magamat a csatornánál, ezért is volt nehéz a búcsú, de azt éreztem, hogy egy helyben toporgok, nem tudok előre lépni, és erre a jövőben sem láttam esélyt. Amikor aztán jött az RTL-től a felkérés egy castingra, eldöntöttem, ha engem választanak, jövök, mert ki kell lépnem a mostani helyzetemből ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Azt gondoltam, itt is majd lépcsőfokonként haladok, de azonnal kaptam egy élő műsort, a Hell Boxing Kingset Árpa Attilával, és további munkák is kilátásban vannak. Nagyon várom és hálás vagyok a csatorna bizalmáért” – nyilatkozta a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik