Élet-Stílus

Kiderült, kik lesznek a Hell Boxing Kings műsorvezetői

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Magyarországot Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence képviselik majd a nemzetközi bokszversenyen.

Ősszel láthatják majd a nézők a Hell Boxing Kings mérkőzéseit az RTL-en: a nemzetközi bokszversenyen Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence képviselik majd Magyarországot, a Fókusz ma esti adásában pedig azt is bejelentette a csatorna, hogy a műsort a TV2-től átigazoló Gelencsér Tímea, illetve Árpa Attila vezetik majd – utóbbi maga is versenyzett a tavalyi Sztárboxban, ahol egészen a szuperdöntőig jutott, végül a súlycsoportgyőztes Brasch Bence ütötte őt ki.

Gelencsér a rá váró munkával kapcsolatban azt mondta az RTL-nek, hogy a bokszverseny a műsorvezetői karrierjében hatalmas ugrás lesz, hiszen élő adást vezet majd, ráadásul műsorvezető-társsal.

Izgatott vagyok miatta, viszont ami egy kicsit nehézség lesz, hogy nemcsak magyarul, hanem angolul is kell majd interjúkat készítenünk. Felsőfokúm van angolból, tehát nem lesz szerintem probléma, csak majd a két nyelv között váltogatni az agyamat, az érdekes lesz

– osztotta meg a riportban a műsorvezető, aki a boksszal kapcsolatos kifejezéstárát is szeretné még fejleszteni, és hogy közelebb kerülhessen a sporthoz, maga is elkezdett bokszedzésre járni. A Sztárbox tavalyi évadát is visszanézte felkészülésképpen, és nemzetközi bokszversenyeket is figyelemmel kísér.

Árpa Attila a Hell Boxing Kings műsorvezetésével kapcsolatban úgy nyilatkozott: őszintén szólva nem tudja, hogy egy bokszmecsen pontosan mit is csinál egy műsorvezető, amikor ugyanis tavaly ringbe szállt, nem tudta megfigyelni Csobot Adélék munkáját.

Mindenre figyeltem, csak épp arra nem, hogy a műsorvezetők mit csinálnak. De természetesen megfelelő felkonferálás, kommentálás, esetleges interjúk mérkőzés után, győztessel, vesztessel, mentőssel, bíróval, akivel kell, ezek lesznek a feladataim. Ha jól tudom, több nyelven, mert ugye 10 országól érkeznek a versenyzők. Így aztán eléggé jól jön az, hogy én 4 nyelven beszélek folyékonyan

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Háromból két meccs kiütéssel végződött a Sztárbox szuperdöntőjében
Őrületes pofonokkal zárták a 2023-as Sztárboxot a döntőbe jutott versenyzők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik