Szórakozás

Hátborzongató vallomás a magyar sztártól: előre látja mások halálát

Mindenkinek vannak megérzései – Baby Gabinak is, aki a szellemek jelenlétét is érzi.


Fotó: TV2

Egy magazin felmérése szerint a magyarok 71 százaléka hisz a szellemekben. Ez igen magas arány, megelőzzük vele a cseheket és a lengyeleket is. Ezek után talán nem meglepő, hogy néhány magyar híresség pedig nem csak hogy hisz a túlvilági dolgok létezésében, hanem már maga is megtapasztalta azokat.

Itt van például Baby Gabi, aki állítása szerint nem csupán érzékeli, hanem látja is a szellemeket. Bár eleinte félt tőlük, de később megbarátkozott e képességével. Sőt, a másik világgal való kapcsolattartás ma már az élete részét képezi. Mint mondja, a halál után a lélek egy darabig még az élők között bolyong, amíg nem teljesíti a feladatát. Az énekesnő állítja: vannak olyanok, akik nagyon nehezen mennek el a Földről. Különösen azok, akik fiatalon estek gyilkosság áldozatául.

A Baby Sister egykori tagja már gyerekkorában érezte, hogy e furcsa képesség birtokában van. Először a nagymamája jelezte neki a halálakor, hogy elhagyja a földi létet, azóta pedig már megtanult együtt élni a szellemvilággal.

„Nem hülyültem meg. Nem beszélgetek az utcán szellemekkel, és nem próbálom átsegíteni a fénybe őket. Semmi ilyenről nincs szó. Csak egyszerűen érzem őket, tudom, hogy vannak, tudom, hogy léteznek” – árulta el a Gabi, akinek a holtakkal való kommunikáláson túl hátborzongató látomásai is vannak.

„Három vagy négy emberre mondtam meg pontosan, hogy mikor fog eltávozni. Ezeket onnan tudom, hogy vagy mellette látok egy sötétséget, vagy ha bemegyek egy helyre, ahol ott van, akkor a fél szoba elsötétedik” – mesélte a TV2 tudományos magazinműsorában, a Magellánban az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik