Szórakozás

Polgár Tünde a gyerekkoráról: Anyám reggel azt mondta, menjél ki a kocsmába, vermutot hozzál

Az öccse akkor mosott fogat és akkor kapott reggelit, ha ő figyelt rá.

A minap a Polgár-házaspár vendégeskedett Palik Lászlóék Három Igazság című műsorában. Elmondták, hogy a 22 éve tartó házasságuk titka a kommunikációban rejlik, illetve a felismerésben, ami szerint senki sem tökéletes.

Polgár Tünde szerint az is hozzájárult a házasságuk sikeréhez, hogy mielőtt megismerte a férjét, rengeteg hullámvölgyet élt meg, amiket követően már képes volt értékelni a párját. A gyerekkorára azonban nem szívesen emlékszik vissza.

Az édesanyám alkoholista volt, 10 éves koromtól úgy nőttem fel, hogy anyám reggel azt mondta, menjél ki a kocsmába, vermutot hozzál. Elmentem, akkor még odaadták, mert tudták, hogy anyámnak viszem. Az öcsém akkor mosott fogat és akkor kapott reggelit, ha én odafigyeltem rá. Ezt akkor megtanultam, és volt előttem egy olyan rossz házassági és családi példa, amiért azt mondtam, én soha nem fogok megházasodni

– mondta könnyek között, hozzátéve, hogy az öccse sosem lábalt ki a történtekből tökéletesen. A bíróság végül az édesapjuknak ítélte őket a ’80-as években, és bár a médiaszemélyiség próbált a testvére pótanyja lenni, ő is tudta, hogy ez nem lehetséges. A saját édesanyjuk azt mondta nekik, hogy megtagadták őt és soha többé nem akarja őket látni, amihez tartotta is magát. Ekkor ő 12 éves volt, az öccse 8.

Polgár Tünde kifejtette, hogy hibának tartja, hogy sokan nem veszik elő a szekrényből azokat a bizonyos csontvázakat. Saját bevallása szerint ő is azért nyílt meg az édesanyjával kapcsolatban, hogy a történetével segíthessen másokon, akik hasonló cipőben járnak.

Ezért beszélek arról, hogy nekem milyen anyám volt. Mert azok a kislányok, azok a fiatalok, akik úgy nőnek fel, hogy ezt titkolni és szégyellni kell, és saját magukban keresik a hibát, nekik meg kell tanulniuk, hogy ez nem az ő hibájuk. Nem tehetnek erről. Nem az ő keresztjük. Építkezzenek és tanuljanak belőle!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik