Szórakozás

Cooky a dubaji nyaralás miatt magyarázkodik: Nem mentünk a törvény ellen

Sokak szemét szúrta, hogy a rádiós a koronavírus-járvány közepén strandolgat.

Cooky és családja közel egy hetet töltöttek Dubajban, ahonnan elég sok strandolós képet posztolt. Ez persze nem mindenkinek tetszett. Sokan azt sérelmezték, hogy míg mások a karácsonyt is a szeretteik nélkül kell, hogy töltsék, addig a rádiós önfeledten utazgat a világjárvány közepén.

Kapcsolódó
Kiakadtak a kommentelők Cooky-ékra, mert Dubaiba utaztak
Sérelmezik, hogy a járvány idején vakációzik.

Cooky a hétfői Mokkában mesélt arról, hogy a dubaji légitársaság meghívására utaztak ki párjával és gyerekeikkel és minden óvintézkedést betartottak, ezért nem érti a felháborodást.

Hat nap alatt négyszer teszteltek minket és hál’ istennek negatív a teszt, szóval miről beszélünk? Szóval azt a  nagy kavarást itt Magyarországon nem értettük, mert minden szabályt betartottunk és nem mentünk a törvény ellen, mert ott lehet menni. Ha nem lehetne menni, akkor a repülőgépre se ülhettünk volna fel. Nekem a családom a mindenem, szóval nem fogok kockáztatni, de nem követtünk el bűnt és tudjuk, hogy egészségesek vagyunk

– mondta Cooky, aki szerint hazudik az, aki azt mondja, nem fogadta volna el az utat. Ezután azt is elmondta, hogy az ünnepeket ő sem töltheti az édesanyjával, Franciországba ugyanis nem lehet beutazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik