Foci

Célegyenesben a Liverpool

Raheem Sterling (raheem sterling, )
Raheem Sterling (raheem sterling, )

A Vörösök 3-2-re nyertek a Norwich City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában.

A sereghajtó Sunderland megtette azt a szívességet a Liverpoolnak szombaton, hogy legyőzte a második helyen álló Chelsea-t, így vasárnap a Liverpoolon volt a sor, hogy ezt kihasználva tovább növelje előnyét a tabellán. A Vörösök jól is kezdték a találkozót, Sterling a negyedik percben ragasztott iszonyatosan nagy gólt a hazai környezetben focizó Norwich City kapujába, majd menetrend szerint érkezett Luis Suárez soros találata, már a 11. minutumban 0-2 állt az eredményjelzőn.


Raheem Sterling (jobbra) volt ezúttal a Pool nyerőembere
Fotó: Europress Fotóügynökség

A második félidő elején jött össze a hazaiak szépítő gólja, azonban Hooper találatára nem sokkal később válaszolt Sterling egy védőn felpattanó lövéssel, ismét kettő volt közte. Izgalmas lett a találkozó vége, erről Snodgrass gondoskodott, aki a 77. percben vette be a liverpooli kaput, azonban a Pool már nem hibázott a folytatásban, 2-3 lett a meccs vége.

Három fordulóval a bajnokság vége előtt öt pont a Liverpool előnye a Premier League-ben, így közel jár a csapat ahhoz, hogy a labdarúgó szezon egyik legnagyobb meglepetését okozva megnyerje az angol pontvadászatot. A jövő heti, Chelsea elleni találkozó akár a bajnoki arany sorsát is eldöntheti.

Eredmény – Premier League, 35. forduló

Norwich City – Liverpool 2-3 (0-2)
Gólszerzők: Hooper (54.), Snodgrass (77.) illetve Sterling (4., 62.), Suárez (11.)

Videó – Sterling ezzel a bombával alapozta meg a Liverpool sikerét:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik