Élet-Stílus

Véget ért a romantikus nyaralás, amikor élő videóban vett észre valami furát a fiatal lány

Romantikus minivakációra vitte barátnőjét az online felületeken csak Luxury Prince (Luxusherceg) néven ismert, 26 éves Ahkeem Murphy. A pár jetskizni indult, ahonnan az influencer Ahkeem élőben közvetített követőinek. Egy ideig tökéletes volt a hangulat, aztán a szintén 26 éves Lynn Burton hirtelen észrevett valamit – írja a brit Metro.

Ahogy Ahkeem a telefonjával közvetített, barátnője a képernyőt nézve meglátott egy értesítést. A barátjának egy másik nő küldött üzenetet a Tinder nevű, társkereső-appon. Lynn felháborodva kérte számon a barátját, aki korábban megígérte neki, hogy törli a társkeresőt a telefonjáról. A felvétel ezen a ponton hirtelen megszakadt.

A felvételt Ahkeem osztotta meg a Twitteren. A videó tíz nap után majdnem két és félmilliós nézettségnél, közel tízezer megosztásnál, és több mint 30 ezer kedvelésnél tart.

Miután többször is megnéztük a felvételt, felébredt bennünk a gyanú, hogy az egész jelenet előre megrendezett. Persze lehetséges, hogy csak mi vagyunk túl gyanakvók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik