Sport

Kiütötte a Fradi a Sapát

A Ferencváros együttese hazai jégen 6-1-re verte a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatát a magyar-román közös rendezésű hokiligában.

A MOL Liga pénteki játéknapján három mérkőzést rendeztek, a Dab.Docler és a HSC Csíkszereda pedig a hazai pályán vitézkedik a Kontinentális Kupában – eddig több kevesebb sikerrel.

Na de nézzük mik történtek a magyar-román bajnokságban! Időrendi sorrendben haladva a Steaua Rangers újpesti vendégjátéka következik a sorban, az utóbbi időben éledező bukaresti gárda pedig egy gólzáporos meccsen verte a lila-fehér együttest 6-5-re. Közel járt Ancsin János csapata a bravúrhoz, a IV. kerületiek ugyanis a harmadik harmadban háromgólos hátrányból kapaszkodtak vissza egálra, Martin Persson emberhátrányból lőtte a Rangers győztes találatát.

 

Újabb fontos győzelmen vannak túl a Miskolci Jegesmedvék, a hazai pályán játszó borsodiak ugyanakkor megnehezítették saját dolgukat, mivel hiába vezettek 3-1-re a 30. percben, a végén teperniük kellett, hogy még a rendes játékidőben összejöjjön a siker. Erről végül Szilágyi Levente gondoskodott, aki emberfórban talált be. Az MJJSE már a Dunaújváros sarkában topog a pontvadászatban.

A játéknap harmadik meccsén a Ferencváros hazai jégen fogadta a Fehérvárt, a zöld-fehérek pedig már a második szünetre eldöntötték az összecsapást, ugyanis 4-0-s előnyről várhatták a záró harmadot. Orbán Attila révén ugyan szépített Kóger István csikócsapata, azonban fővárosi oldalról két válasz is érkezett erre a gólra, így sima 6-1-es hazai diadal lett a vége.

Eredmények – MOL Liga
Ferencváros-Sapa Fehérvár AV19 farm 6-1 (1-0, 3-0, 2-1)
gólszerzők: Hietamaki (14.), Wéber (24.), Kiss (38.), Feil (40.), Schellin (51.), Hoffmann (54.), illetve Orbán (47.)

Miskolci Jegesmedvék-Brasov (román) 4-3 (1-1, 2-0, 1-2)
gólszerzők: Saluga (7.), Rafaj (29.), Dubek (30.), Szilágyi (55.), illetve Rajcak (19., 47.), Borsos (49.)

Újpest-Steaua Rangers (román) 5-6 (2-3, 0-0, 3-3)
gólszerzők: Pichler (9.), Jankovics (16.), Rusznyák (46.), Zalavári (53.), Szajbert (55.), illetve Persson (9., 59.), Georgescu (10.), Butochnov (13.), Pascaru (42.), Nicolescu (44.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik