Kultúra

Nevetgélve számolt be Demcsák a szamártámadásról

demcsák (demcsák)
demcsák (demcsák)

Újabb kínos tévés baki történt – ezúttal a TV2 reggeli műsorában.

A szerencsétlen pillanatra a Velvet hívta fel a figyelmet, csatolva a cikkhez az eredeti felvételből az ominózus részt. A videót valószínűleg mobiltelefonnal készítették, azonban még így is jól kivehető, amint a TV2 műsorvezetője a magyarszecsődi férfi haláláról szóló hír második mondatánál elneveti magát, majd a szerkesztők gyorsan lekeverik.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a portál megkeresésére elismerte a hibát. „Valóban szerencsétlen megnyilvánulás volt, ezért sem került fel a tv2.hu oldalra. A műsorvezetők figyelmét is felhívtuk, hogy hasonló nem fordulhat elő többet élő műsorban. Elnézést kérünk, ha bárkit is megsértettünk” – mondta.

Szebeni nem úszta meg ilyen könnyen

Nincs négy napja, hogy a köztévé híradósa, Szebeni István a hétfő éjjeli híradó felvételén csúnyán beszélt. Lapunknak adott interjújában elmondta, megbánta, amit mondott, és nagyon sajnálja a történteket. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap azonban közölte, nincs pardon: a tévést és három kollégáját azonnali hatállyal elbocsátották. Olvasóink szerint nem kellett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik