Kultúra

Olvasóink többsége szerint hibázott a köztévé

szebeni (szebeni)
szebeni (szebeni)

Nemrég arról kérdeztük önöket, egyetértenek-e azzal, hogy Szebeni Istvánt kirúgták a köztévétől, miután trágár szavakat használt a Híradóban.

A Hír24 olvasóinak majd’ kétharmada (56 százaléka) szerint nem érdemelte meg Szebeni István, hogy kirúgták a köztévétől. Olvasóink többsége úgy véli, mindenki hibázhat. 21 százalékuk még örül is a káromkodásnak, mert az legalább egy „őszinte pillanata” volt a köztévének. 13 százalék szerint ilyet műsorvezető nem csinálhat, míg 9 százalék ezek után szívesen látná Szebenit a tévéelnöki székben. A válaszadók mindössze 1 százaléka mondta azt, hogy a kib.szottozás után rögtön le kellett volna mondania a tévésnek.

Aki lemaradt volna: Szebeni István a megszokott felvezetés helyett válogatott káromkodással nyitotta a hétfő éjszakai Híradó adását. A műsorvezető egy eltévesztett mondata után hangosan megjegyezte: „Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib….tt híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj, az a lényeg, hogy az Aranyág még időben lemegy előttünk. Vagy Aranyvessző.”

Szavai után egy időre elsötétült a képernyő.

Mint kiderült, a tévés szereplése felvételről ment, nem élőben, tehát az adáslebonyolítók rossz kazettát indítottak el. Az MTVA kivizsgálta az esetet, miután Szebeninek és három másik köztévésnek azonnali hatállyal megszüntetették a munkaviszonyát.

Szebeni a Hír24-nek azt nyilatkozta, érthetetlen, ami történt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik