Foci

Rangadót bukott a Napoli, a Sevilla csak ikszelt

Az EL-csoportkör 3. fordulójában a Sevilla nem tudott gólt lőni a Standard Liege vendégeként, míg a Napoli a Young Boys otthonában kapott ki.

A címvédő spanyolok eddig ugyan nem szenvedtek vereséget, de a Rijeka ellen pontokat veszítettek. Csütörtök este a Standard Liege ellen megint csak egy pontra futotta az erejükből, hiszen 12 kapuralövésükből egyik sem akadt be. A 0-0 ellenére a Sevilla még mindig vezeti a csoportját, de csak két pont az előnyük az utolsó Feyenord előtt.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A I jelű négyesben a Napoli két győzelem után bukott, a jóval gyengébb Young Boys ellen, ezzel pedig a svájciak pontszámban beérték és meg is előzték az olaszokat.

A nagyok közül az Everton csak egy pontot szerzett Lille-ben, a Fiorentina a PAOK-ot verte, a Steaua Bukarest pedig a Rio Avét győzte le 2-1-re.

Rendbontás miatt 40 percre félbeszakadt a Slovan Bratislava-Sparta Praha mérkőzés. A svéd játékvezető, Martin Strömbergsson a 42. percben, 0-0-s állásnál küldte az öltözőbe a csapatokat. A szlovák Tasr hírügynökség közlése szerint a vendég cseh szurkolók áttörték az elválasztó kerítést és összeverekedtek a szlovák drukkerekkel. A rendőrségnek kellett közbeavatkoznia.

Eredmény – Európa Liga, csoportkör, 3. forduló

H csoport:
Lille (francia)-Everton (angol) 0-0

L csoport:
Trabzonspor (török)-Lokeren (belga) 2-0 (0-0)

G csoport: 
Rijeka (horvát)-Feyenoord (holland) 3-1 (0-0) 
Standard Liege (belga)-Sevilla (spanyol) 0-0

I csoport: 
Young Boys (svájci)-Napoli (olasz) 2-0 (0-0)
    
J csoport: 
Aalborg (dán)-Dinamo Kijev (ukrán) 3-0 (2-0)
Steaua Bucuresti (román)-Rio Ave (portugál) 2-1 (2-0)

K csoport: 
Dinamo Minszk (fehérorosz)-Guingamp (francia) 0-0
PAOK (görög)-Fiorentina (olasz) 0-1 (0-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik