Sport

Blair Hinkle a Seminole bajnoka

Az amerikai Blair Hinkle szerezte meg a Seminole Hard Rock Poker Open 1,7 millió dolláros fődíját.

A hatalmas mezőnyön az amerikai Blair Hinkle verekedte át magát győztesként a Hollywoodban rendezett Seminole Hard Rock Poker Openen, a bajnoki cím mellé több mint 1,7 millió dollár is párosult – írja a Poker.hu.

Összesen 2 384 játékos nevezett az ötezer dolláros Seminole Hard Rock Poker Open főversenyére, amivel a tízmilliós garantált nyereményalapot majd kétmillióval lépte át a díjazás.

A tornán nagyobbnál-nagyobb sztárok ültek asztalhoz, közülük a hatfős döntőbe viszont a karrierje során már hatmillió dollárt nyerő Justin Bonomo jutott csak be, aki második helyről kezdhette a finálét.

Legnagyobb ellenlábasa, honfitársa Blair Hinkle volt, aki chipleaderként várta a végső megmérettetést. A döntőben viszont szinte minden Bonomo akarata szerint alakult, aki kiejtette Greg Lehnt, Samuel Bernabeu Guilabertet is és a harmadik helyen szintén ő búcsúztatta Mukul Pahuját.

A párbajnak háromszoros előnnyel vághatott már neki, azonban a lendülete alábbhagyott az utolsó pillanatban, amit könyörtelenül kihasznált Hinkle, aki megfordította az állást, és később a győzelmet is megszerezte.

Az utolsó partiban a Q-9-5-J lapok hevertek az asztalon, amikor Bonomo Q-8-al allin ment, Hinkle azonnal megadott K-T sorral, ami verhetetlennek bizonyult, így nem is számított a river.

Hinkle 1,7 millió dollárt csapott hozzá bankrolljához, míg Bonomo 1,1 millióval gazdagodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik