1944 nyarán az emberek minden erejükkel megpróbáltak ragaszkodni a normalitáshoz, miközben a fejükre bombák hulltak, a szomszéd lakásból elvitték a zsidó családot, körülöttük lassan összeomlott a magyar állam. Ablonczy Balázs történésszel beszélgettünk a most megjelent Az utolsó nyár című könyve apropóján.
Az ötödik helyen szerénykedő Borussia Dortmundra aligha mondanánk, hogy tündérmesébe illő szezont fut a Bundesligában. A BL-ben azonban minden várakozást felülmúlva már a döntőre készülhet. A siker főszereplője Mats Hummels, aki a statisztikák alapján az egész sorozat legjobbja. Miért nem kell akkor a szövetségi kapitánynak?

Friss

Népszerű

Összes
Kovács Árpáddal, a Költségvetési Tanács és az Állami Számvevőszék korábbi elnökével nem a gazdaság állapotáról kezdtünk beszélni, hanem a felvételt megelőző napon végrehajtott merényletről, aminek célpontja a szlovák miniszterelnök volt. Nyilatkozónk ugyanis a miniszterelnök munkáját segítő, márciusban felállított Stratégiai Tanácsadó Testület tagja, ahol biztonságpolitikai témák is napirendre kerülnek.

Sport24
A Real Madrid nemrég bebiztosította története 36. spanyol bajnoki címét, néhány hét múlva pedig megnyerheti a tizenötödik BEK/BL-trófeáját. Több olyan meccs is volt a szezonban, ahol nem a Real számított esélyesnek, és nem is játszott feltétlenül jól, de nehéz helyzetben, nyomás alatt is képes volt nyerni. Ez az underdog-szerep azonban inkább tűnik választottnak, semmint arról legyen szó, hogy az ellenfél kényszeríti bele a madridiakat.
Legfrissebb epizódok
Hallgatnak a politikusok elemző műsorokat? Érdemes lehet nevet váltania a Tisza Pártnak a választások után? Kevésbé fáj a reálbércsökkenés, ha közben nem nő a munkanélküliség? A Napirend utánban ezúttal Bánszegi Rebeka, Nagy Gergely Miklós és Pető Péter válaszolt a kérdésekre.

Olvasói sztorik