Tech

Videón a hét legcukibb (és legmodernebb) lánykérése

Robin King szerette volna egyedi módon megkérni a barátnője kezét. Némi szerencsével, illetve egy VR-sisak és a Santander bank segítségével sikerült is emlékezetessé varázsolnia a nagy pillanatot.

A brit Robin King már régóta tervezgette a lánykérést, de egyre csak halogatta a dolgot, mivel egészen egyedi módon szeretett volna a barátnője elé állni a gyűrűvel. Az időhúzás viszont a férfi malmára hajtotta a vizet, ugyanis egy nap rábukkant az angoloknál is fiókokkal rendelkező Santander bank hirdetésére, amiben olyanok után kutattak, akik rászánták magukat a nagy kérdés feltételére.

King jelentkezett a felhívásra, és a bank munkatársaival szervezte meg azt a különleges akciót, aminek keretében egy kegyes kis hazugsággal rávette barátnőjét, hogy utazzanak el Sheffieldbe, kipróbálni egy virtuális valóság szettet. A trükk bevált, a pár megérkezett a helyszínre, és amíg Kate a VR-kütyüvel a fején elmerült egy virtuális dimenzióban, addig Robin és a Santander emberei mindent kicseréltek körülötte, hogy a helyszín tökéletes legyen az eseményhez.

A VR-sisak levételét követően a meglepett nőt a virtuális valóságban is felbukkanó olimpiai bajnok, Jessica Ennis-Hill köszöntötte, majd előkerült a kiöltözött Robin, aki térden állva nyújtotta át a gyémántgyűrűt Kate-nek, az ilyenkor szokásos nagy kérdés kíséretében.

Forrás: Gareth Copley / Getty Images for Santander

Ahogy az a mellékelt videón is látható, a legmodernebb technikával fűszerezett meglepetés bevált, és igazi happy end lett a történet vége, hiszen Kate igent mondott Robinnak, a Santander pedig még egy zsíros, 5000 fontos csekkel is megajándékozta a párt, hogy legyen miből elkezdeniük a közös életüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik