Tech

Ön kényeztetné magát az okostelefonjával?

Az új eszközzel a bolygó túlfeléről is izgalomba tudja majd hozni a kedvesét.

Rendkívül izgalmas termék megszületéséről számolt be a Mashable: itt az IZIVIBE, a vibrátorrá alakítható okostelefontok.

Az ötlet (mármint a telefon és az önmagunk kényeztetésére alkalmas rudacska rezgése közti párhuzam) annyira kézenfekvő, hogy csoda, hogy még nem terjedt el ilyen eszköz. Persze számtalan mobilalkalmazás létezik, amely szintén ezt a hasonlóságot használja ki, és segítségével unortodox célra használható a telefon is, de az azért elég kezdetleges (nem higiénikus, és a készülék épségére is fittyet hányó) megoldás.

Emellett létezik már okosvibrátor és rezgő bugyi is, de állítólag az IZIVIBE az első olyan tok, amely kifejezetten jól használható erre a célra.

Pontosabban: használható lesz, mert majd csak 2016 nyarán kerül forgalomba. Jár hozzá egy applikáció is, amelyen beállíthatjuk a mozgás intenzitását. Sőt: távolról is irányítható lesz – ezt a funkciót kifejezetten a távkapcsolatban, egymástól messze élő szerelmespároknak alakították ki.

Az IZIVIBE hipoallergén és ftalátmentes anyagokból készült, így higiéniai, egészségügyi problémát nem okozhat.

Ja, és természetesen analóg verzióban – azaz telefon nélkül – is használható. Csak ne felejtse el rezgő üzemmódra állítani a készüléket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik