Tech

Itt nem kell honorálni a minőséget (x)

 

Az 5,5 hüvelykes Full HD képernyővel és második generációs ujjlenyomat-olvasóval felszerelt Honor 5X teljesítményével és extra akkummulátor idejével tökéletes társunk lesz nyaraláskor. Kiváló tulajdonságai mellett a gyémánt csiszolású alumíniumötvözet vázzal rendelkező okostelefon elegáns megjelenésével is felhívja magára a figyelmet.

honor-5X-HU-banner-1160x773-01

A készülék először is egyszerre használható tökéletes szelfikameraként és profi fényképezőgépként. A szelfizést egy 5 megapixeles, a részletgazdag, még rossz fényviszonyok között is megdöbbentően élénk, professzionális hatású fotózást pedig a hátlapi 13 megapixeles kamera szolgálja. A készülékkel emellett pillanatképeket vagy akár time-lapse és lassított felvételeket is készíthetünk.

Azért sem kell nagyon aggódni, ha a szikrázó napsütésben szeretnénk azonnal visszanézni az elkészített fotókat: a dinamikus kontrasztállítási lehetőség biztosítja, hogy a különböző módon megvilágított környezetekben egyformán lássuk a képernyőt, még akkor is, ha azon valamilyen tükröződés van.

Egy érintéssel majdnem mindent

Fotókat aktív képernyőzár mellett is készíthetünk, de akár hívást is kezdeményezhetünk vagy elindíthatunk egy alkalmazást, elrejthetjük az értesítéseket vagy kikapcsolhatjuk a riasztásokat – mindezt az ujjlenyomat-olvasó használatával. A keretmentes szenzor diszkréten simul a vázba, pontos teljesítményt, valamint mindössze fél másodperces képernyőzár-feloldási időt biztosít. Öntanuló képességekkel is rendelkezik, melynek köszönhetően a regisztrált ujjlenyomatok újraolvasása során folyamatosan növekszik a leolvasás pontossága.

A 16 GB belső tárhellyel felszerelt Honor 5X-ben emellett elegendő erő van a 3D játékok és az üzleti alkalmazások futtatásához is. Ehhez egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja az energiát, amelynek üzemidejét a készülék 3.0-s SmartPower energiagazdálkodási rendszere és a nyolc pontból álló energiatakarékossági stratégia 30 százalékkal növeli. A Honor 5X-nek párját ritkító módon három kártyafoglalata van, így a nano SIM, a micro SIM és a MicroSD kártyáinkat egyszerre helyezhetjük el benne.

További információk!

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik