Szórakozás

Demcsák Zsuzsa bejelentette: felmondott az ATV-nél

Demcsák Zsuzsa a Facebookon számolt be arról, hogy szerdán kóros fáradtságra hivatkozva kérte ATV-s szerződése felbontását. Mindössze két hetet töltött a csatornánál.

“Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontásat, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését”

– írta a posztban a műsorvezető, aki rövid ATV-s pályafutása alatt a Reggeli Start című műsor mellett beülhetett Kálmán Olga régi székébe, az Egyenes beszéd műsorvezetői helyére is.

Demcsákot pénteki szürreális interjúja után függesztették fel, amit az MSZP EP-képviselőjével, Szanyi Tiborral készített, de állítólag nem ez volt az első eset, hogy hibázott a csatornánál. Az ATV belső vizsgálatot is indított az ügyben, amelynek sokak szerint kirúgás lett volna a vége. Valószínűleg ezt előzte meg a felmondással a műsorvezető.

Demcsák kedden arról írt a Facebookján, hogy “évek óta nem pihent”, túlvállalta magát, és a magánélete olyan fordulatot vett, amire nem számított.

A műsorvezető áprilisban távozott a TV2-től, és szeptember másodikán kez­dett az ATV-ben.

Ők ugranak be a távozó Demcsák Zsuzsa helyére
Az ATV bejelentette, hogy kik fogják vezetni Demcsák Zsuzsa távozása után az Egyenes Beszédet.

(Kiemelt kép: ATV)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik