Szórakozás

Állítólag hiába várták az ATV-ben Demcsák Zsuzsát

Tegnap hiába várták, nem jelent meg az ATV székházában Demcsák Zsuzsa – írja a Bors.

Lapértesülések szerint itt derült volna ki, hogy maradhat-e a csatornánál, valamiért mégis kerülte a beszélgetést a vezetőséggel. Demcsák Zsuzsát állítólag kedden először reggel tízre, aztán délután négy órára várták az ATV-székházba, hogy a csatorna vezérigazgatójával, Németh Szilárddal és annak stábjával leüljön, és átbeszéljék az elmúlt napok történéseit, illetve következményeit. A hírek szerint a műsorvezetőnő telefonon mondta le a találkozókat.

Demcsák Zsuzsa két hete kezdett új munkahelyén, az ATV-nél. A TV2-től távozó műsorvezető nagy lehetőséget kapott a csatornától: a Reggeli Start című műsor mellett esténként beülhetett Kálmán Olga régi székébe, az Egyenes beszéd műsorvezetői helyére is.

Csakhogy felfüggesztették pénteki szürreális interjúja után, amit az MSZP EP-képviselőjével, Szanyi Tiborral készített. Az ATV belső vizsgálatot is indított az ügyben, valószínűleg ennek az eredményét közölték volna Demcsákkal tegnap.

A műsorvezető ugyan személyesen nem ment be az ATV-hez, a Facebookon aktív volt, itt tette közzé saját álláspontját az ominózus adásról. Mint fogalmazott, nem szeretne magyarázkodni, mégis azt gondolja, hogy a munkáját nyomon követő nézőknek joga van tudni, mi áll a háttérben. Elismerte, hogy hibázott, és arra hivatkozott, hogy “évek óta nem pihent” és túlvállalta magát.

Demcsák Zsuzsa egyébként áprilisban mondott fel a TV2-nél, és szeptember másodikán kez­dett az ATV-ben.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik