Élet-Stílus

Valkusz Milán és Marics Peti két és fél év után külön költöztek: Elég volt két és fél év egymással

TV2
TV2
Mindketten úgy érezték, hogy ideje dobbantaniuk.

Marics Peti nemrég a Blikknek adott interjút, melyben arról is beszélt, hogy régóta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy műsorvezetőként próbálhatta ki magát a hamarosan induló Zsákbamacskában. Mint mondta, bár korábban úgy gondolta, a harmincas éveiben, a zenei dolgainak lecsillapodása után kezd majd műsorvezetői karrierbe, nem bánja, hogy most találta meg a lehetőség.

A beszélgetés során az énekes azt is elárulta, hogy zenésztársával, Valkusz Milánnal már nem élnek együtt, két és fél év után felszámolták közös albérletüket.

Elég volt két és fél év egymással, úgy gondoltuk, hogy itt az ideje dobbantani. Mind a ketten eljöttünk az albérletből és új helyre költöztünk. Az évek alatt gondoltam rá, hogy legyen félre téve saját ingatlanra

– fogalmazott Marics, aki a lap információja szerint saját lakást vásárolt magának.

Ami a munkáját illeti, azt mondja, sorra éri el azokat a célokat, amelyeket annak idején gyerekként megálmodott.

Amikor megtorpanok, azért érzékelem, hogy milyen kemény menetelésben vagyok: 2-3 éve még 2000 forinttal a zsebemben indultam el bulizni és úgy kellett beosztanom, hogy még hazafelé a gíroszra és az éjszakai buszra is maradjon. Most nincsenek ilyen problémáim. Ettől függetlenül nem sokat költök. Nem állok például neki ruhákat rendelgetni és plázákba sem szívesen megyek be, általában, amit a forgatásokon adnak rám a stylistok, azokat veszem meg utána

– tette hozzá az énekes, aki jelenleg próbálja megtalálni az ideális egyensúlyt a munka és a pihenés között, hogy a feladatai ne váljanak a zenei alkotói folyamatok kárára.

Marics Peti a szombaton induló Zsákbamacskában debütál majd műsorvezetőként a TV2-n, Valkusz Milán pedig az idei X-Faktorban szerepel majd az RTL képernyőjén, mint mentor.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik