Szórakozás

Így győzte meg a TV2 Liptai Claudiát, hogy visszatérjen

Liptai Claudiát vasárnap a Sztárban sztár zsűrijében láthatták a nézők, de sokáig nem volt biztos, hogy visszatér a TV2-höz.

A csatorna vezető arcának szerződése év elején járt le, de nem hosszabbított, mert meg akarta méretni magát a piacon.

“Voltak olyan napok, amikor biztos voltam abban, hogy nem lesz folytatás. Aztán lett. (…) Először csak legyintettek, jó, jó, majd aláírja, csak hisztizik. Volt már ilyen egyébként, hogy nem mondtam igent egyből, de akkor csak beadtam a derekam. A mostani kanyar más volt, egy valódi nem. (…) Én az a fajta ember vagyok, aki mindent megcsinál, zokszó nélkül, de néha jólesne pár kedvesebb szó az esetleges fizetésemelés mellé, mert nekem is kell az elismerés. Aztán leültünk, megbeszéltük, jól esett, hogy igazat adtak nekem, és aláírtam. Idén a Sztárban sztárra, és egy másik műsorra”

– mondta az Indexnek adott interjújában Liptai, aki nem titkolta: jól járt a TV2 ajánlatával.

“Csomagajánlatot kaptam tőlük, amit az én feltételeim alapján írtak meg. (…) Jobban jártam, jobb feltételekkel, kevesebb nappal, az élethelyzetemnek jobban megfelelő beosztásban.”

Liptai Claudiát arról is kérdezték, hogy befolyásolta-e a döntésében a politikai máz, ami Andy Vajna és a hírműsorok miatt rárakódik a TV2-re.

“Nem vagyok vak és süket sem, de rengeteg fajta igazgatót és érát éltem meg a TV2-nél. Egyik alatt sem fordult elő, hogy odajöttek volna, és a fülembe súgva igyekeztek volna instruálni vagy irányítani”

– mondta Liptai, aki azt is felidézte, hogy annak idején egyedül a Mokkában került közel a politikához Havas Henrik oldalán. De akkor sem örült neki.

“Nem értek a politikához, nem akarom eljátszani, hogy értek hozzá. Fel tudom olvasni a kérdéseket és tudok úgy tenni, mintha, de ennek nincs semmi értelme. Ha valaki nem mer visszakérdezni az alany kijelentéseire, mert nincs képben, nincs meg hozzá sem a lexikális-, sem a gyakorlati tudása, ami Havasnak ugye megvan, az ne vállaljon ilyet és kész.”

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik