Szórakozás

Egymásra licitáltak a tévék Liptai Claudiáért, óriásit kaszál a visszatéréssel

Mint megírtuk, Liptai Claudia eredeti szándéka ellenére újra aláírt a TV2-höz. Liptait a csatorna két műsorában is láthatják a nézők az őszi szezonban. Visszatér a Sztárban sztár zsűrijébe, valamint egy új műsornak lesz a háziasszonya.

A Blikk információi szerint nem volt kifejezetten egyenes a visszatéréshez vezető út. Felmerült, hogy a Viasat3-on induló Sütimesterben tűnik fel, de más csatornákkal is zajlottak tárgyalások. Liptai Claudiának végül a TV2 ajánlotta a legtöbb pénzt, s most a csatornánál senkinek nincs olyan magas fizetése, mint neki.

A lap Liptai menedzsmentjét is megkérdezte, hogy a műsorvezető vajon élete szerződését kötötte-e a megállapodással. A következő választ kapták:

“Claudia a lehető legjobb ajánlatot fogadta el, ez pedig messze a TV2-é volt.”

A műsorvezető azonban nem csak pénzügyileg hozta ki a helyzetből a maximumot. A hatalmas fizetés mellé egy új, nagyszabású műsort is kapott. Az új felállás teljesen különbözik az eddigitől. Míg Liptai eddig a TV2 állományában volt, és havi juttatást kapott a csatornától, most csak erre a két produkcióra írt alá, és azokért kap sztárgázsit.

Liptai Claudia tavasszal 17 év után „mondott fel” a TV2-nél, pontosabban jelezte, hogy nem hosszabbítja meg a nyár végén lejáró szerződését. Ennek fő oka az volt, hogy kisfiára, Marcellre akart koncentrálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik