Szórakozás

Pénzbüntetést kapott ittas balesetezésért Oszter Sándor felesége

Mint megírtuk, februárban ittas vezetésért bevonták Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella jogosítványát. A zongoraművész alkoholos állapotban balesetet is okozott, koccant egy másik autóssal.

Failoni pénzbírságot kapott, 300 000 forintot kell fizetnie – tudta meg a Blikk egy informátortól, aki azt is elárulta, hogy bár arról még nem született határozat, hogy mennyi időre vonják be a művésznő engedélyét, az, hogy a pénzbírságot kiszabták, arra enged következtetni, hogy hamarosan döntés születhet.

Failoni Donatella korábban azt mondta, hogy mindössze egy pohár bort ivott, így ült volán mögé, és túlzásnak tartja, hogy emiatt elvették a vezetői engedélyét.

Nagyjából három évvel ezelőtt egyébként Failoni férjét, Oszter Sándort állították bíróság elé ittas vezetésért, el is ítélték. A színész fellebbezett, bizonygatta az ártatlanságát, de ahogy ez az ügy lassan elülni látszott, már egész másért fájhatott a feje. Osztert ezután befolyással való üzérkedéssel vádolták meg, és nyolc év börtön fenyegette, de ő akkor is kiállt a nyilvánosság elé, hogy elmondja a maga igazát. Oszterék legutóbb azzal kerültek a sajtóba, hogy privát tavuk miatt eltűnhet egy természetes tó a Börzsönyben.

Kiemelt kép: Zih Zsolt/MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik