Szórakozás

Elosztották Klapka György vagyonát

Januárban, néhány nappal 88. születésnapja után halt meg Klapka György legendás üzletember és koreográfus.

Több mint fél évig tartott, amíg eredményhez vezettek az Aranyember hagyatéki tárgyalásai. A hatalmas vagyonának elosztása a Blikk információi szerint a napokban megtörtént, de nem úgy, ahogy azt Klapka szerette volna.

Az, hogy pontosan ki mit kapott a hatalmas vagyonból, egyelőre nem tudni, de egy biztos: az özvegy, Marika, Klapka négy, Mary Zsuzsitól született gyereke: Nicol, Christian, Dennis és Sandy, valamint a Koltai Maritól született legidősebb gyerek, György nem tartották be a januárban elhunyt üzletember kívánságát. Akaratát örökösei írták felül azzal, hogy megegyeztek a hagyatékáról.

Korábban arról számoltunk be, hogy a végrendeletből kizárt ifj. Klapka György is kap az örökségből, méghozzá a Vámház körúti lakást. A négy testvér – akiknek Mary Zsuzsi volt az édesanyjuk – Nicol, Chris­tian, Dennis és Sandy, valamint az özvegy pedig egyenlő részben osztoznak.

A Blikk szerint az özvegy az első tárgyaláson március végén még a négy gyerekkel közösen képviselte az érdekeit, a későbbiek folyamán azonban külön ügyvédet fogadott, aki jobb feltételeket harcolt ki neki, mint arra korábban számítani lehetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik